Είναι εκείνες οι μέρες του χρόνου που περνάνε απαρατήρητες. Που ξεκινάνε και τελειώνουν χωρίς να σου αφήνουν καμία αξιόλογη ανάμνηση. Και οι περισσότερες έτσι κυλάνε, χωρίς καμία επιρροή στην ζωή σου. Είναι όμως και οι άλλες οι μέρες του χρόνου, εκείνες που σε εκπλήσσουν και εκείνες που σου κόβουν την ανάσα. Εκείνες που μένουν χαραγμένες για πάντα μέσα σου. Μερικές φορές συμβαίνει κάτι ανάμεσα στις συνηθισμένες μέρες της ζωής σου που σου κόβει τη ζωή στα δύο. Που σε κάνει να αναθεωρήσεις τα πάντα. Που σε σημαδεύουν και σου δημιουργούν ένα πριν και ένα μετά. Ένα μετά που μοιάζει ξένο και αβάσταχτο..

6 σκέψεις σχετικά με το “Μέρες παράξενες

  1. Γι αυτές τις μέρες τις «αβάσταχτες» και τελικά τις αρκετά συχνές, έχω παρατηρήσει πως και αυτές μετά από λίγο καιρό περνούν στο ντουλάπι των αναμνήσεων και νομίζω πως αν φροντίζουμε (όσο μπορούμε) να ζούμε την μια στιγμή μετά την άλλη στην καθημερινότητα μας, οι «αβάσταχτες» στιγμές ξεπερνιούνται πιο εύκολα γιατί αντιμετωπίζονται συνειδητά… 😛

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Οι μέρες,οτι μέρες και αν είναι,καλές,κακές,ακόμα και αβάσταχτες,πάντα θα υπάρχουν..θα έρθουν,θα φύγουν,και πάντα θα βρούμε τον τρόπο να τις αφήσουμε πίσω…Καλώς ή κακώς.Ποιός ξέρει.
    καλώς σε βρίσκω!

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s